sommerferie i danmark

En sommerferie i Danmark kan byde på lidt af hvert. Også vejrmæssigt. Men vores har mest af alt budt på nærvær og naturoplevelser ♥

Vores sommerferie var kærkommen. Og tiltrængt. Den sidste tid op til, bar præg af hamsterhjul og det var der ingen af os der trives i. Heldigvis er vores sommerferie ikke slut endnu. Vi er faktisk kun halvvejs og heldigvis for det.

Vi har haft regnvejrsdage, skybrud og oversvømmede kældre. Men dertil hører sig varm kakao, og så er det jo slet ikke værst. Og selvom oversvømmede kældre ikke er at kimse ad eller gøre nar af, så var det heldigvis ikke vores. 

Vi har haft sol og mærket sand og vand mellem tæerne. Helt op til knæene endda (for de voksnes vedkommende, for Siennas var det nok kun hovedet der ikke blev vådt), for det var lidt koldt. Sienna havde selvfølgelig en fest mens hun blev holdt under armene og svinget frem og tilbage igennem vandet og hun var helt ligeglad med temperaturen på vandet.

Vi har også haft gråvejr og lummervarme og til det passede en cykeltur til Eremitagesletten i Dyrehaven, forbi Dyrehavsbakken og op til Slottet og se på udsigten, og dertil få sig et tiltrængt hvil og en mundfuld vand.

På en af de bedre dage var vi på tur til Kronborg slot og udsigten der, er også bare helt fantastisk uanset hvilken vej man vender og drejer sit hoved. Vi spiste frokost på Curry Nation i Street Food hallen ved Kulturværftet og Pulled Duck og Curly Fries går man aldrig fejl af. 

Indtil videre har sommerferien også budt på venindehygge på Frøken Friis i Bondebyen i vores elskede Lyngby, hvor jeg spiste yderst god Cheesecake og drak Cafe Latte og Rabarbersaft. Verdenssituationen blev vendt efter vi ikke havde ses i... flere uger ☺ 

Nu venter resten af vores ferie og vi har mange oplevelser til gode. Vi håber på at mine forældres sommerhus ikke bliver lejet ud, i næste uge, for så har vi fået lov at låne det. Hvis det når at blive lejet ud, tager vi måske på camping i et par dage. 
Måske skal vi i Knuthenborg Safaripark og på Middelaldercenteret i Nykøbing Falster. Måske skal vi cykle ud til enden af Albuen, en tange der stikker ud, nede ved Nakskov Fjord. Måske tillader vejret også en rigtig strandtur men dyp i havet, i længere end 5 minutter. Måske, måske, måske. 

Når vi holder sommerferie, kan vi godt lide at holde alle muligheder åbne så vi kan være spontane og lave lige det hjertet begærer ♥Kommentarer

Populære indlæg