at være en samler

hejmagi.blogspot.com - @juliemakes - at være en samler

hejmagi.blogspot.com - @juliemakes - at være en samler
Jeg har samlet lige så længe jeg kan huske. Alt muligt. Først var det kapsler og servietter, så brevpapir. Nu er det blandt andet garn, storskrald, postkord og papir... Jeg kan simpelthen ikke lade være.

Nogen gange tror jeg også min mand synes det er lidt for meget. Han siger ting som "Hvad skal du bruge den her til?" eller "Behøver du en til af dem her?"... Men i virkeligheden tror jeg han synes det er meget hyggeligt. Nogle ting skiller jeg mig jo også af med igen. Haha. Andre ting kan han faktisk se en idé i, at jeg har samlet. Det kan være ting jeg har fundet til storskrald, for eksempel. Jeg fandt engang en teaktræskommode. Vi har nu haft den i mange år efterhånden og er ret glæde for den.
Jeg har også fundet vores lænestol og en have-lænestol vi har på altanen, til storskrald. Papiret som jeg har lavet det bagerste billede, på øverste billede herover, er også noget jeg har samlet. Der er gammelt gavepapir, både gavepapir som jeg selv har fået gaver i, men også gavepapir fra andres gaver. Haha. Lidt fjollet nu jeg tænker over det.

Nåmen, I det hele er jeg ret betaget af at samle i virkeligheden og jeg er specielt vild med storskraldsordningen her i Københavnsområdet. Sådan var det ikke dengang jeg voksede op, nede på Lolland-Falster.

Tænk at folk sætter komplet brugbare og fine ting ud på gaden, fordi de ikke gider eje det mere, ikke kan se værdi i det eller hvad ved jeg. De ting jeg har fundet, kunne nemt have været solgt på loppemarked eller DBA og været lidt penge værd.

Vi har tre kælderrum og det er måske der, at min mand han synes kæden hopper lidt af. For hvad skal jeg dog samle alle de ting for, at vi behøver tre rum. Men det er jo ikke kun ting jeg har fundet hist og pist, som er i vores rum. Det er også bare opbevaring af diverse... og så ting jeg har fundet. Haha.

Men okay, jeg samler også andre ting. Jeg har svært ved at gå forbi en kastanje, uden at samle den op. En flot sten kommer også i lommen og ser jeg en gren der har potentiale, slæber jeg den også gerne med hjem, selvom den er halvanden meter lang. Jeg ved ikke hvad det er, jeg kan bare ikke kontrollere det. Heldigvis er det også den slags ting jeg skiller mig af med igen... på et tidspunkt.

Jeg samler også på sukkulenter og den slags. Jeg har det med, lige at nippe et lille blad eller to af, når jeg er hjemme hos familie og venner, for at komme det i lommen og formere dem når jeg kommer hjem.

Sikke en omgang sludder for en sladder om alt og ingenting. Hvad samler du på? ♥

PS. Jeg har meget mere garn end det på billedet herunder... m.e.g.e.t. m.e.r.e.


hejmagi.blogspot.com - @juliemakes - at være en samler


Kommentarer

Populære indlæg