DIY - ophæng med tørrede hortensiablomster

hejmagi.blogspot.com - @juliemakes - DIY ophæng med tørrede hortensiablomster

Jeg har lavet et lille ophæng med nogle hotensiablomster jeg har samlet og tørret. Et lille bevis for, at det dersens samleri kan føre til lidt. Jeg vil her kort beskrive, hvordan du også kan lave et fint lille ophæng 💮

For egentlig er det ikke som sådan en rigtig tutorial, med billeder og trin-for-trin guide, men en lille beskrivelse.
Du skal bruge noget tykt ståltråd - metaltråd af en art, den her slags jeg har brugt, er nemt at bøje og købt i Søstrene Grene. Derudover en tang til at klippe den over, samt en håndfuld tørrede hortensiablomster.

Blomsterne skal du nok starte med. Pluk nogle stykker, måske en ti-stykker, så har du også lidt til overs, hvis nogle af dem skulle vise sig ikke at tørre så fint op. Allerede efter et par dage eller tre, er de tørre nok til at bruge. Jeg har blot ladet dem tørre i min vindueskarm.

Det sidste du skal bruge er en limpistol.

Opsamling af ting du skal bruge, ca. ti tørrede hortensiablomster, tykt ståltråd der er nemt at bøje, en tang til at klippe ståltråden med og en limpistol.

Fremgangsmåde:
Pluk ti små blomster, lad dem tørre et par dage i vindueskarmen eller et andet sted hvor små fingre ikke piller.
Klip et stykke ståltråd, mit var ca. 65 cm men blot klippet på øjemål og målt bagefter. Der skal ca. være to centimeters overlap. Bøj det til en cirkel eller oval, alt efter hvad du foretrækker. Lim den sammen med limpistolen.
Lim de tørrede blomster på én efter en.

Et lille tip, når du har trykket lidt lim ud af limpistolen, så lav cirkler med den, lidt over din limklat, inden du fjerner den, så trækker den ikke lange tråde.

Jeg synes det ser fint og enkelt ud - nærmest helt poetisk og magisk, hvis man ikke sætter blomster hele vejen rundt, men hvis det er det du foretrækker er det jo helt op til dig, så skal du nok bare bruge lidt flere end 10 blomster.


Jeg tror jeg skal ud og plukke nogle flere, jeg synes det blev så fint at jeg måske også skal lave et til vores hoveddør ♥hejmagi.blogspot.com - @juliemakes - DIY ophæng med tørrede hortensiablomster

hejmagi.blogspot.com - @juliemakes - DIY ophæng med tørrede hortensiablomster

Kommentarer

Populære indlæg