fredagsvafler på en onsdag ♥


I dag vil jeg skrive lidt om kærlighed, hvad der får os til at føle os elsket og så dele en lille opskrift på vafler af den slags, som laves af og med kærlighed - og det passer perfekt med, at du lige kan nå at få ingredienserne klar til en hyggefredag ♥

Jeg læste engang en artikel om, at grunden til at nogle forhold går galt, er fordi det er forskellige ting man sætter pris på, forskellige ting og gestusser man gør for at vise man elsker en anden - og ligeledes det modsatte, altså at man føler sig elsket. 

For eksempel. Nogle føler sig værdsat, set, hørt og elsket ved at blive kærtegnet, blide klem, kram og kys. Andre føler det, ved at der bliver gjort ting for dem, nogle helt tredje, føler det ved, at få gaver. Og så videre.

Jeg selv, kan godt lide at vise folk at de betyder noget for mig ved, at forkæle dem med hjemmelavede godter og jeg føler mig især elsket, når opvasken bliver taget for mig eller når nogen gider huske på, at skifte batteri i mine cykellygter, for det glemmer jeg selv og så står jeg der (igen), og skal cykle hjem fra et sted efter mørkets frembrud og min forlygte virker kun sporadisk.  

Hjemme hos os, er det også ret forskellige ting som gør at vi føler os elsket. Jeg har ikke brug for så meget nærhed som min mand og min mand sætter ikke lige så stor pris på hjemmelavede godter, som jeg selv og sådan kan man - vi, gå forbi hinanden af og til, men vigtigst af alt, så ved vi at vi gør de ting vi gør, med et godt og rent hjerte.

Nå. Anyways. Sienna er jo ikke så stor, at hun kan fortælle endnu, hvad som gør at hun føler sig elsket. Umiddelbart tror jeg det er en sang fra sangbogen sunget højt eller en ammetår, men det kan vi kun gisne om og derfor må hun få kærlighed i mængder, af den slags, som vi godt selv kan lide at få.
Vafler serveret med kærlighed.

Vil du også forkæle nogen du har kær med vafler serveret med kærlighed, så har jeg fundet en opskrift i et BoligLiv blad (nummer 10) via min Flipp app, som så og sige skulle give sprøde vafler. Det blev de bare slet ikke, for den oprindelige opskrift forespurgte danskvand eller øl og det havde vi ikke lige i huset. De blev i stedet fløjlsbløde og smagte så-så dejligt ♥

Ingredienser:
200 gram smør
200 gram mel
1 teske bagepulver
3 spiseskeer sukker
½ teske salt
3½ deciliter mælk
4 æg delt i blommer og hvider

Flødeskum og blåbær til at toppe med.

Fremgangsmåde:
Smørret smeltes i en lille gryde og sættes til side.

Mel, bagepulver, sukker og salt blandes og mælken røres i. Æggeblommerne og det smeltede smør piskes i, indtil dejen er glat.

Dejen sættes til at hvile i køleskabet en halv times tid.

Æggehviderne piskes stive og vendes i med en dejskraber.

Bag vaflerne i et vaffeljern, det passer med omtrent 12 vafler ♥

Tip! Hvis du i stedet foretrækker de sprøde vafler frem for de bløde, så skal du eftersigende erstatte to deciliter af mælken med danskvand eller øl.


Server og så kommer hyggen helt af sig selv!


Follow

Kommentarer

Populære indlæg