ro, fordybelse og flagrende sommerfugle

hejmagi.blogspot.com - @juliemakes - ro, fordybelse og hygge
 
En kop kaffe, et friskt æble med bid i, strikketøj inden for rækkevidde. Varm te med honning, podcast på radioen og notesbogen på bordet. Varm kakao, regnvejr udenfor, et varmt tæppe og yndlings film i fjernsynet. Hygge kan være mange ting, men lige nu hygger jeg, som kom det til mig i drop.

Jeg har fundet et sted hvor jeg har det rigtig godt lige nu. Jeg er på vej op af det hul, som jeg lidt var havnet i. Jeg har fundet ud af at trives i min nye hverdag og fundet tid til ro og fordybelse, og det giver mig flagrende sommerfugle i maven over den tid vi har i vente, selvom den er udefineret og ukendt ♥

Men det er en balance. Jeg laver også andet end ren hygge, men jeg har indrettet min hverdag efter at der skal være plads til lidt hygge hver dag, og jeg kan mærke at det bare er rigtig godt for mig og mit humør. Jeg var i underskud på hygge.

I går var jeg i Bernstorff Slotshave og lige nu bugner træerne i Frugthaven med moden frugt. Man må gerne samle æblerne fra jorden og tage hvad man kan spise. Så jeg snuppede to æbler med hjem og de er sprøde og perfekt friske i smagen. Let syrlige og søde på samme tid.

Lige i øjeblikket har jeg en svaghed for lilla. Det har ellers aldrig været en favorit farve for mig, men i øjeblikket tiltrækker den mig helt vildt, så mens jeg venter på posten kommer med mere garn til den sweater jeg er ved at strikke til mig selv, har jeg kastet mig over en lys lilla cardigan til Lillefisen.

Det er dejligt at strikke igen, jeg har savnet det men overskuddet har slet ikke været til det og mine tanker kunne slet ikke samles om at gå i gang med nyt strikketøj. Nu har jeg det næsten som, at jeg ikke har lyst til at slippe det igen. Jeg var i underskud på strik, åbenbart.

Har du nogle interesser som du er lidt i underskud på i øjeblikket, som du måske skulle finde frem igen? ♥

Knus

hejmagi.blogspot.com - @juliemakes - ro, fordybelse og hygge


Kommentarer

Populære indlæg