Weekendens strabadser og noget om at være introvert

http://hejmagi.blogspot.com - @juliemakesmagic - weekendkontrasterVi havde den dejligste weekend, når jeg nu ser tilbage. Der var fest og farver lørdag med guldglimmer, ethjulede cykler og community seating. Og det totalt modsatte søndag - afslapning, frisk luft , regn i håret og vandpytteplask ♥

Lørdag morgen startede ellers ikke yderst godt, ikke fordi der skete noget, men fordi mit humør var i bund. Jeg var overhovedet ikke i stemning til den fest, som vi ellers havde glædet os til, vi skulle til om aftenen.

Dagen gik og humøret blev ikke just bedre. Nogengange gange kan det være svært som introvert at navigere i en ekstrovert verden og jeg var totalt drænet.

Mine forældre kom for at passe Sienna og vi gjorde os klar til at tage til fest. Der var ikke en finger at sætte på påklædningen, den var yderst festlig. Ny kjole med guldglimmer, røde negle, bryllupssko og make up'en havde ikke fået for lidt. Det er jo ikke så tit jeg kommer ud, vel 😍

På vej til festen sad jeg og tænkte om jeg i virkeligheden burde have blevet hjemme og en lille tåre gled af min kind.

Men så ankom vi i Vanløse. Festen skulle holdes i en cirkusbygning og da jeg så stedet, lyste jeg op. Det dårlige humør forduftede simpelthen. Det var et helt fantastisk sted og jeg var totalt betaget og inspireret af både stedet og valg af koncept for festen.

Min mand havde aftalt med hans bedste ven, som holdte festen, at vi kom en time før de resterende gæster. Jeg ved godt, at det intet havde med mig at gøre, at vi skulle komme før. Det var udelukkende for, at de lige kunne få sig en øl og snakke lidt inden resten at gæsterne kom. De er ekstroverte begge to. De kender ikke til, hvordan det er når man er drænet ovenpå begivenheder og indtryk, alligevel at skulle føle man skal "præstere" blot ved sin tilstedeværelse.

Men det var så godt for mig, med den blide start på aftenen.

Jeg kunne gå rundt på opdagelse, falde til ro og føle mig tryg i omgivelserne.

Konceptet for festen var helt genialt. Der var sat to langborde i midten af rummet og på hver side, var der opstillet diverse spil og snackborde. Der var bordfodbold, air hockey, slå søm i en træstub, et kæmpe oppusteligt dart spil og diverse andre ting jeg ikke kender navnene på men som var yderst sjove. Og så var der bænke bygget af paller og et hjulede cykler. I lofterne hang trapezer og kulørte lamper. På væggene var der gamle cirkusplakater og billeder fra en svunden tid.

Formålet med de to langborde, var community seating. Jeg havde aldrig prøvet det før, men det er hvor man sætter sig på den første ledige plads ved et lang bord, for enden. Ikke i midten. Og når nye kommer til, så sætter de sig ved siden af, indtil bordet er fyldt ud. Når man rejser sig, så tager man tallerken, bestik og deslige med sig, og når man kommer tilbage igen, sætter man sig igen på første ledige plads.

Det fungerede så godt, sammen med de to street food madvogne som havde parkeret ude foran indgangen, som bød på lækkert Mexicansk og Argentinsk mad. Stemningen var uformel og det var nemt at falde i snak, selvom jeg aldrig havde set de fleste af menneskerne til festen før.

Til natmad kom der en helt original pølsevogn og serverede alt hvad hjertede begærede, om så det var en ostepølse, en pølse i svøb eller måske en med ramsløg.

Jeg kørte glad hjem da klokken var to og det havde været den bedste aften i lang tid ♥
Den uformelle stemning havde totalt fået mig til at glemme dårligt humør og at jeg havde været drænet for energi.

Søndag derimod, der var jeg fuldstændig drænet. Endnu mere en dagen før og da Sienna vågnede 6.15 havde jeg svært ved at åbne mine øjne.
Vi gik ind på sofaen og hun fik lov til fri iPad tid, selvom jeg normalt plejer at begrænse det. Men jeg tænkte, at det måtte være en dag som den, hvor det var lovligt at gøre det lidt nemt for sig selv.
Jeg kunne halvsove lidt på sofaen mens hun underholdte sig selv.
Klokken 9 var jeg mere eller mindre vågen og frisk til resten af dagen og den gik med en lang tur ned til søen og der blev plasket i samtlige vandpytter. Kastet et utal af grene til Otto og vi grinede.


Og sådan fik en weekend ben at gå på.... Nu er det allerede onsdag og vi er halvvejs i ugen til den næste. Har I nogen spændende planer for weekenden? ♥


PS. Jeg vil lige linke til den alt for fantastiske cirkusbygning vi var i. Den kan lejes og omgivelserne er helt fantastiske!

http://hejmagi.blogspot.com - @juliemakesmagic - weekendkontrasterKommentarer

Populære indlæg