Lige nu og en taknemlighedslisteDet er ikke meningen, at jeg kun skal vise mig herinde en gang om ugen, men det er som om, at der sker så mange ting for tiden, som fylder vores opmærksomhed og vi er nødt til at være andetsteds ♥

Ikke at vi ikke gerne vil være der hvor det betyder noget, for det er jo lige præcis det vi vil, men nogen gange er det som om at der sker ting i bunker, så der lige pludselig er rigtig mange ting som har brug for ens opmærksomhed på samme tid.

Igen og igen de sidste tre uger, er jeg blevet mindet om, hvor meget jeg har at være taknemlig for og hvor meget jeg tager ting for givet. Jeg øver mig i, at blive bedre til at være glad for det jeg har og så prøver jeg ikke at lade de ikke så gode ting fylde det hele. Det er svært, til tider.

Men lige nu, vil jeg prøve at skrive det ned. De ting som, trods alt, har været gode, i den sidste uge ♥


♥ Sienna blev passet af min veninde i lørdags, så vi kunne komme til galla i Operaen. Det var en fantastisk oplevelse, god mad, smuk udsigt, godt show.

♥ Udendørs leg og hygge med min lille stjerne. Hun gør det hele meget sjovere. Hun siger "blad" og samler til hun ikke kan have flere i hænderne. Vi gynger en tur sammen og suser bagefter hen til rutchebanen. Vi samle birkegrene som ligger overalt på græsset efter Ingolf (sidste weekends blæsevejr) var forbi og vi laver kranse til årets julekranse. Vi synger en sang eller tre.

♥ Lille, kære, Sienna. Hun kan fagterne på "hjulene på bussen" nu, så hvis man siger "Sure Frøken Madsen" så sidder hun allerede klar med pegefingeren, siger "Vræl vræl" når babyerne græder, eller fører armene rundt om hinanden når "Hjulene på bussen kører rundt, rundt, rundt". Hun gør mig bare stolt helt inde i maven.

♥ Min kære søde mand har givet mig så mange fine komplimenter. Mange flere end han plejer.

♥ Jeg har skudt "Magisk Værksted" i gang og mine kreative tanker har næsten ikke kunne følge med. Begivenheden er oprettet på facebook og jeg har allerede en lang liste med ting jeg gerne vil lave på de fremtidige værkstedsdage.

♥ Jeg har strikket det første ærme på min Maria Sweater, som ellers bare har ligget stille i nogle uger. Nu mangler jeg kun et og det går rimelig hurtigt på pind 7. Jeg er stadig i tvivl om, om den bliver god, men jeg har ikke forkastet den før jeg har prøvet at vaske den op og blokket den.
Kommentarer

Populære indlæg