Magisk værksted

http://hejmagi.blogspot.com - @juliemakesmagic - Magisk Værksted


Kære alle søde jer ♥

Jeg har gået og brygget på en idé længe, men nu skal den blive til virkelighed. Jeg vil skabe et univers hvor vi kan være kreative sammen, hygge os og blive inspireret. Jeg kalder det MAGISK VÆRKSTED.

Jeg har så mange gange hørt, at det er svært at komme igang med at være kreativ og uoverskueligt fordi man først skal have fat i en masse materialer og til at sætte sig ind i, hvordan man gør og hvad man skal bruge.
Det er slut nu. Jeg hjælper dig på vej og introducerer dig for forskellige kreative ting, som du nemt kan lave videre på derhjemme.

Jeg inviterer jer indenfor i min stue, én gang om måneden, og giver en let introduktion til noget kreativt vi skal lave sammen. Temaet for dagen er forskellig for hver gang.

Første gang bliver den 9. december 2017 og jeg vil meget snart lave en begivenhed på bloggens facebookside herfor, det er også der man skal tilmelde sig. Jeg vil give besked her, når det er muligt at tilmelde sig.


Den første gang skal vi tegne på porcelæn!


Og den 13. januar 2018, er planen, at vi skal lave uldne regnbuer. Enten som vægophæng, brocher, halskæder eller hvad man nu finder på og ud over det, har jeg også papirblomster, origami og mange andre sjove ting på bedding!

Den magiske stemning opstår når vi sammen sidder og skaber noget med vores hænder, bliver inspireret og hygger os, når vi glemmer alt om tid og sted 


Der vil naturligvis være en lille pris for at deltage og jeg kan kun have 10 personer i min stue, men så står jeg for at købe alt ind hvad vi skal bruge. Brygge kaffe og the, og måske jeg også bager en kage eller finder på noget andet lækkert.

Jeg håber meget du vil sætte kryds i din kalender og deltage i mit lille arrangement.

Knus og på gensyn 

Kommentarer

Populære indlæg