taknemlighedsliste #2Vores weekend i sidste uge startede da vi alle var samlet onsdag eftermiddag og vi kunne pakke vores tasker for at tage til Jylland torsdag morgen sammen med nogen af de skønneste venner vi har og for det kan man da kun være taknemlig ♥

Igen i denne uge vil jeg komme med en lille taknemlighedsliste over rare ting den sidste uges tid, for det var så godt i sidste uge at få skriblet nogle af alle de gode ting ned at jeg næsten tænker det skal blive til en ugentlig gentagelse.

 Tidlig weekend og ovenikøbet med dejlige venner. I sommerhus, lige ned til Vesterhavet og med badeland et stenkast væk. Trods der var snotnæser og masser af hoste og derfor også mangel på søvn, så var det bare så godt. Tænk jeg var så heldig at vinde et sommerhus for 3 overnatninger med fri adgang til lege- og badeland.

 Sienna og jeg så Vesterhavet for første gang. Det var flot, blæsende, betagende og voldsomt på en gang.

♥ 5. gang hos psykologen efter jeg gik ned med stress i sommers og det var bare så forløsende og rart. 

♥ Ny telefon til mig. Hvor heldig har man lov at være, efter 2 år med en telefon der gik ud hver gang temperaturen blev under 15 grader og med evig bæren rundt på powerbank og des lige.

♥ Masser af strikketid og nye strikkeidéer...
Follow

Kommentarer

Populære indlæg