Glædelig 1. december


Dagen er her, måneden er her. Det er nu vi har ventet på med længsel. Det er nu det sker. Glædelig 1. december ♥

Jeg har været tidligt ude med at pynte op i år, for jeg kunne simpelthen ikke lade være. Jeg var alligevel i nede i vores kælderrum og rydde op og frem kom julekasserne. Så var der jo ikke nogen grund til at gemme dem væk igen kun to uger før december.

Men jeg har ikke været så god til at få tingene vist til inspiration her på bloggen, så i dag kommer der et par indlæg. Jeg tænker, at selvom det er 1. december i dag, så der sikkert nogen der er sent ude med diverse juleting.

Derfor har jeg indlæg om kalenderlys, nissedør DIY og en form for voksen pakkekalender på programmet i dag. De vil komme i hver sit indlæg, så det ikke bliver for langt og rodet sammen.
Jeg håber I vil bære over, hvis det føles som spam 

På billedet nedenfor, er maleriet af en snemand en Sienna har haft med hjem fra dagpleje. Det er nu det fineste kunstværk jeg ejer. Jeg har tænkt mig det skal i ramme og så kan vi tage det frem hver vinter.
Jeg elsker at de laver den slags kreative ting i dagplejen. Det er ikke første gang hun har malerier med hjem. Den dagpleje er simpelthen bare så god!


Nå, jeg håber du får en dejlig dag! Jeg har lidt indlæg at skrive....


Follow

Kommentarer

Populære indlæg