Bananbrød men som kage

http://hejmagi.blogspot.com @juliemakesmagic - opskrift på banankage

Hejsa. På en grå dag som i dag, kunne det da være ret forfriskende med et lille stykke kage, hva'?
Opskriften har jeg delt før, men her får du den igen... gode ting, kan sagtens tåle at blive delt flere gange, ikke sandt?!...

Opskriften jeg vil dele med dig, er naturligvis min opskrift på bananbrød. Det er sødet med honning og sukkeret fra bananen og fedtstoffet er olie. Så jeg tænker den sikkert snildt kan gå ind under din januar-er-måneden-hvor-jeg-spiser-sundt. Snildt!

Denne her gang, der bagte jeg den bare som kage i stedet for brød. Forskellen er formen, i min optik. Som kage er den rund, og som brød er det bagt i en brødform. En anden lille forskel der var, var at jeg tilføjede to små håndfulde hakkede chokoladeknapper til dejen og undlod bananen til pynt foroven.

Find den oprindelige opskrift her og tilsæt blot lidt hakket chokolade til sidst. Bagetid i en form som denne var ca. 40 minutter.
Hvis du er i tvivl om bagetid, så sæt uret på en halv time som start, og mærk efter med en strikkepind om dejen er bagt. Hænger der dej ved når du tager strikkepinden op, så skal den have lidt længere.

Velbekomme ♥
Follow

http://hejmagi.blogspot.com @juliemakesmagic - opskrift på banankage

http://hejmagi.blogspot.com @juliemakesmagic - opskrift på banankage

Kommentarer

Populære indlæg