Taknemlighedsliste #4


En liste over ting jeg er taknemlig for... Endnu en. For taknemlig, kan man aldrig være for lidt . Man kan derimod altid være det mere. Jeg er vild med at liste det op, at synliggøre det, for det som om det lige gør mig lidt gladere, når jeg fokuserer på det.

Denne her gang kommer listen til at gå lidt længere tilbage i tid, også, for jeg har trods alt ikke lavet en liste siden december.

♥ Jeg er stadig lidt høj, når jeg tænker tilbage på vores nytårsaften. Vi har bare de bedste venner altså! Vi var naturligvis ikke sammen med ALLE vores venner nytårsaften, selvom det nu også havde været helt fantastisk. Men vi er bare landet på så fint et sted, venne mæssigt set. Vi har virkelig en fantastisk omgangskreds. Både dem vi var sammen med nytårsaften og dem vi ikke så den aften.

♥ Skiferie om 9(!) dage. Sammen med de samme dejlige venner fra nytårsaften. Gud, hvor jeg bare glæder mig!

♥ Den første weekend i det nye år tilbragte Sienna og jeg hos mine forældre på Marielyst. Det var sådan en dejlig weekend. Fyldt op på alt det gode.

♥ Jævnfør øverste billede. Sådan ser man ud, når vejret er frostklart og himlen viser sig fra sin aller-aller-fineste side. Luften var frost-frisk og havet klart, næsten blik. Jeg følte mig opløftet, helt høj, nærmest svævende. Og det kunne godt se ud som, at min lillebror havde det lidt på samme måde.

♥ Tilbage til hverdagen. Alligevel også bare så rart efter en lang juleferie, ikke? De der hverdagsting og øjeblikke hjemme, bare os fire herhjemme. De øjeblikke vi selv skaber og de ting som sker, helt ud af det blå. Det er vitterligt, det bedste! I går var Jacob tilfældigvis hjemme fra arbejde tidligere, han hentede Sienna og så spiste vi vafler sammen. Det var skønt.

Hvad er du taknemlig for lige nu?




Kommentarer

Populære indlæg