Et Magisk Værksted med blomster i papirI lørdags havde jeg besøg af en flok af kreative piger og kvinder. Det var fantastisk. Hyggeligt. Inspirerende. Og helt igennem magisk! Her får du lidt stemningsbilleder derfra og et par af de kommentarer jeg fik undervejs... ♥

Det var simpelthen bare sådan nogle hyggelige timer i mit lille "værksted". Faktisk endte det med at der stadig sad nogen og klippede, limede og formede blomster halvanden time efter at værkstedet officielt var slut.

Det er noget af det jeg synes er det bedste ved, at jeg holder det her. Tænk at have skabt et univers, hvor mine gæster som sidder og nørkler med noget kreativt, bliver opslugte af tid og sted. Kommer i kreativt flow, om man vil. Tænk at jeg får lov at opleve andre i den tilstand. 
Det er en ren gave og det føles så rigtigt og gør mig varm indeni 

En af mine gæster sagde "Det er simpelthen så dejligt du holder de her værksteder, for jeg ville aldrig få lavet det her derhjemme" hvorefter en anden istemte og sagde "Heller ikke jeg, for jeg ville ikke engang vide hvad jeg skulle bruge til at lave de her blomster, før i dag". Og det er lige præcis derfor jeg gør det.

En af pigerne der var med plagede sin mor om, om de ikke nok kunne være med til næste magiske værksted også. "Mor, jeg vil bare så gerne være med til næste værksted også. Jeg vil gerne lave origami". Moren svarede "Jamen, jeg ved ikke om vi faktisk har en anden aftale den dag, det skal vi lige undersøge før vi kan tilmelde os" hvorefter pigen igen sagde, med en stemme der både var insisterende og en smule trist "Jeg vil bare sååå gerne være med, Mor. Vi skal, Mor. Vi skal være med, så må vi aflyse aftalen".

Børn er fantastiske, for de ligger ikke noget imellem og har intet imod at vise deres fulde begejstring ♥

Som nævnt, er temaet for næste magiske værksted ORIGAMI 🐦 

Hvis du har lyst til at være med, så tøv ikke med at tilmelde dig. Dagen er lørdag den 10. marts og tidspunktet 14.00-17.00. Du kan finde begivenheden hvor du tilmelder dig, på min Facebook side, lige her.

Jeg har også lagt en begivenhed op for Magisk Værksted i april og der er der en INTRODUKTION TIL STRIK på programmet. Det bliver den 7. april fra 14.00-17.00 så hvis du gerne vil lære at strikke men ikke har turdet give dig i kast med det, så kan jeg hjælpe dig igang. Det kan også være du allerede har prøvet, men har glemt det lidt igen. Eller måske du synes det er svært at komme igang fordi du ikke kan finde ud af det der med strikkefasthed og forstå hvad der står i opskriften. Så tilmeld dig her

Hej så længe...

Kommentarer

Populære indlæg