Magiske eftermiddageWow. Magiske eftermiddage er bare noget af det bedste jeg ved. Og nu vil jeg fortælle dig hvorfor ♥

Først af alt fordi vi har tid sammen. Lige nu. På et tidspunkt har kommer vi sikkert til ikke at være lige så priviligerede med al den tid. Men ikke desto mindre, er det også derfor vi skal nyde det ekstra meget.

Der er flere slags eftermiddage jeg vil betegne som magiske. Faktisk kan ret mange forskellige ting spille ind på følelsen heraf, men helst specifikt er det, når jeg er sammen med den lille fis.

Det kan være....

Vi fordyber os.Vi maler eller tegne for det meste, men nogengange laver vi også hver sit, som at lille fisen maler og jeg strikker. Men vi gør det sammen, side om side og interesserer os for hinandens håndværk.

 Vi er sammen med nogen vi har kær. Nogen gange besøger vi vores dejlige venner i naboopgangen og andre gange for vi selv besøg. Det er hyggeligt med de her små venskabs-åndehuller i hverdagen.

Vi snacker. Appelsinbåde, hindbær og blåbær, kiks, hjemmebagte boller, pandekager, you name it. Haps.

♥ Vi bager. Sienna er næsten hver eneste dag med på køkkenbordet. Nogengange bare for en kort bemærkning under tilberedning af en snackskål. Andre gange når vi bager. Eller pisker flødeskum. Eller noget helt tredje.

Hvilke slags eftermiddage vil du betegne som magiske?
Kommentarer

Populære indlæg