Mandagsmøde


Hver mandag er det min plan at stikke hovedet forbi. Hvordan står det til, hvad blev weekenden brugt på og hvad bringer den kommende uge. Men denne mandag startede ikke helt som forventet, og en spontan beslutning blev hurtigt truffet...

Vi var stået op i normal tid, Sienna og jeg, og vi bruger ret lang tid om morgenen på at komme ud af døren. Vi ser lidt fjernsyn, spiser morgenmad stille og roligt, og gør os så klar og tager til vuggestuen, så vi kun lige når at være der i tid til formiddagsmad. Men da jeg skulle til at lave morgenmad i dag og Sienna havde forespurgt rugbrød, opdagede jeg at vi ikke havde mere tilbage. Rookie mistake. Selvom vi er i god tid, så var vi alligevel ikke i SÅ god tid, at vi kunne nå ud og handle for at nå hjem og smøre madpakke inden vi skulle ud af døren igen og afsted til vuggestuen. Så vi besluttede os for, at det betød fridag. Eneste aftale i min kalender var et besøg hos jordemoderen og jeg tænkte Sienna sagtens kunne tage med dertil.
Vi har set en del “Astrid får en lillebror” på Ramasjang, og da er Astrid også med til jordemoder. Så vi havde faktisk snakket om, at Sienna gerne ville være med til at lytte til lillesøster ligesom Astrid og hendes lillebror.

Besøget hos jordemoderen gik så fint, alt var som det skulle være. Lillesøster blev skønnet til 2700 g og lå med hovedet ned af, og stod næsten fast i bækkenet. Sienna kunne høre lillesøsters hjerte slå og hun sad fint på bænken mens jeg fik målt blodtryk.

Men nu til den form jeg havde forestillet mig de her mandagsindlæg skulle have....

I koppen er der varm kaffe.
... og dertil er der en krydderbolle fra bageren med tandsmør.
Lytter til charlie og chokoladefabrikken som kører i baggrunden. Yndlingsfilm som jeg prøver at gøre Sienna interesseret i også.
Outfit afslappet og løst tøj for mit vedkommende. Prinsesskjole med tilhørende krone og tryllestave for Siennas.
Drømmer om mere sne. Vi har for første gang i denne sæson fået en smule, men det er nok ikke engang én cm. Vi vil gerne have mere så vi kan bygge snemænd, kælke og lave sneengle.
Weekenden gik med diverse sociale aktiviteter. Fødselsdag fredag aften, besøg af min gamle studiegruppe lørdag og søndag var Sienna og jeg på besøg hos genboen for første gang, forhåbentlig ikke sidste. De har 3 børn og den yngste går Sienna på stue med i vuggestuen og hans storesøster er kun halvandet år ældre, så der var fuld gang i alskens leg mens forældrene fik en kop kaffe.
Ugens planer byder på forskellige praktiske forberedelser til lillesøsters ankomt, lidt selvforkælelse ala ansigtsbehandling, fodbad- og massage, og forhåbentlig kan der også klemmes en fuldkropsmassage og zoneterapi ind, og ugen sluttes af med besøg fra bedste venner fra vores gamle område, Kongens Lyngby. Vi savner ikke at bo der, men vi savner de venner vi fik da vi boede der. Heldigvis er både de og vi enige om at vi skal holde kontakten ved lige. Også selvom de er på vej til at flytte til Jylland.
På bordet venter et kreativt projekt i papir. Og en cardigan jeg er ved at strikke mangler kun halvandet ærme.

Nå, det var lidt herfra. Hvordan står det til hos jer? Var det en god weekend? Går I en spændende uge i møde? 🖤Kommentarer

Populære indlæg