På mit bord: blomster i papir


Lillesøsters ankomst kommer tættere og tættere på, og jeg har alskens ting jeg gerne vil nå inden hun banker på... en af dem, er et lille Magnolia projekt.

Jeg har en idé om at en gren eller to med pinke magnolia blomster vil pynte i vores stue. Man kunne spørge hvorfor de grene absolut skal være færdige nu, og det jo fordi jeg ikke regner med at have så meget tid til den slags når først vores nye familiemedlem melder sin ankomst, og samtidig så tænker jeg også at de gerne skulle være klar inden sæsonen er forbi - og når det er selvgjort, er det om at være ude i god tid.

En gren med pink magnolia er jo ikke det eneste jeg gerne vil nå at lave inden den lille kommer. Jeg har også to diy lampe projekter på bedding. Materialerne er indkøbt. Det er en lampe til vores soveværelse og en til babyværelset. Ligesom på Siennas værelse, hvor der hænger en diy lampe lavet på bund af en rispapirlampe er det også samme tanke med de to andre. Dog helt anderledes alligevel. Siennas lampe er og var, ambitiøs, på tidsfronten, og så lang tid har jeg ikke i denne omgang. Babyværelset skulle gerne tages mere eller mindre i brug inden for en lille månedstid og i soveværelset har vi manglet lys siden september.

Jeg tænker at vende tilbage med lidt diy-guides på alle tre projekter - lamper og magnolia gren, men nu skal de jo lige være færdige først.
Papirblomster er tidskrævende og indtil videre har jeg nok brugt 1 time på at lave 5. Jeg vil gerne op på 10 eller flere, men nu der andre babyforberedelser der kalder...

Hej så længe ♥

Kommentarer

Populære indlæg