siden sidst


Jeg ved ikke hvor jeg skal starte, men hold nu op det er længe siden! Og hvor har jeg bare savnet at være her på domænet ☺ Måske er der ikke nogen der læser med længere, men ... det må jo så komme hen ad vejen ♥

Siden sidst er der sket en hel del...

Vi har købt et hus! Vi venter en lillesøster, som melder sin ankomst om omkring en måneds tid formentlig. Det er ikke små sager...

Den første halvdel af graviditeten var ikke sjov. Jeg havde en led kvalme da det var aller varmest i sommers og kvalmen fortsatte ind i efteråret. Puha. Men siden da, så har graviditeten været en del sjovere end den første graviditet jeg havde med lillefisen. Men at flytte i hus med have, langt væk fra det man kender og vennerne, køre Sienna ind i ny vuggestue og omgivelser og med en mand der pendler, har ikke efterladt meget energi til at tænke på hverken kreativitet, som jeg ynder at dele her, eller overskud for den skyld.

Men nu her med en måned til termin, så ser det hele lysere ud. Det er så dejligt at være tættere på familien. Jeg glæder mig til det første hele år i huset og haven. Jeg glæder mig til fødsel og lillesøsters ankomst. Og så glæder jeg mig enormt til at skrive og dele her på domænet regelmæssigt.

Vi ses snart igen 
Kommentarer

Populære indlæg