Den søde ventetid

www.hejmagi.dk

Åh. Stadig ingen lillesøster her. Vi venter. Der er dage hvor jeg nyder ventetiden og der er dage hvor jeg længes efter at få lillesøster til verden, fordi min krop er udmattet af at bære på hende. Den der ventetid, den er en spøjs affære. Tidspunkter hvor man tænker, "Nu må du gerne komme. Vi er klar". Og modsat, tidspunkter hvor man tænker "Hov, vent lige et øjeblik. Jeg er virkelig, virkelig træt. Skal vi ikke sige, at i dag ikke er >>dagen<<, please".

I går holdte Sienna og jeg fridag og havde besøg af min mor og papfar. Vi bagte vafler, boller og lavede fastelavns pynt. I går var en god dag, jeg havde godt med energi og jeg nød at vi sammen sad og lavede noget kreativt. Sienna tog med mormor og bedstefar hjem og hun var så glad. "Jeg skal sove hos mormor og bedstefar, og du skal ikke med, mor" ♥

Det er tåget i dag og jeg har gået en lang (længere) tur med Otto. Jeg måtte bare ud og se nærmere på den tåge. Nogle dage værker mit bækken mere end andre, og i dag gik det først igang da jeg kom hjem. Hvorfor turen nok var længere end den burde have været, men ikke lang - hvis man ser det for en ikke højgravid, fint gående person.
Vi oplevede sjældent tåge da vi boede i Kongens Lyngby. Jeg tænker det må have noget med byen at gøre. Hernede har det været tåget mange gange siden vi er flyttet hertil, og det fascinerer mig voldsomt, hver eneste gang.

Jeg ved ikke hvad formålet med dette lille indlæg, helt var, og om du som læser får noget som helst ud af at læse med. En sludder for en sladder, og måske i virkeligheden ment som en lille undskyldning for min sporadiske tilstedeværen herinde.
Jeg holdte ikke mandagsmøde i mandags, og jeg er i tvivl om det skal være med den overskrift at de indlæg skal komme fremadrettet. Jeg synes det er hyggeligt med en lille opsamling, men det er for låst til mig, at det skal være om mandagen de skal komme. Så jeg sprang over i denne uge... også fordi min krop var vældig udmattet flere dage end det modsatte.

Nu er det fredag, halvdelen af "arbejdsdagen" er allerede ved at være gået, så weekenden nærmer sig. Måske det er vores sidste weekend som en familie på 3. Vi har planlagt endnu en tur i svømmehallen, nu må vi se om det bliver en realitet eller om lillesøster når at titte frem inden vi når så langt☺

Jeg ønsker dig den bedste weekend og håber du fylder den op med hvad du ved bedst, om det så er sociale aktiviteter, afslapning i sofaen, kys, kram eller alenetid ♥

PS. Skulle du have fået lyst til vafler, ligesom vi fik igår, så har jeg en opskrift på nogle lækre nogle af slagsen, liggende lige her.

www.hejmagi.dk

www.hejmagi.dk


www.hejmagi.dk

Kommentarer

Populære indlæg