Sienna siger


Børn siger de sjoveste ting og der er virkelig nogle sætninger fra vores lille finke som jeg gerne vil huske... Måske det kun er sjovt for os som kender hende, måske andre også kan få sig et lille smil, jeg har i hvert fald altid synes den slags var sjovt - også før jeg selv blev mor ♥

Så her kommer lidt af Siennas sjove, finurlige sætninger og betragtninger...


Otto, vores hund, har fået bidt sig, så han render rundt med en skærm for at give såret lidt ro. Sienna siger "Otto har rumhjelm på, mor" 

Sienna går hen til sin far med sin bog med lyd, som ikke virker længere og siger "Far, jeg tror den skal have nye battemarier" 

En af de voksne fra børnehaven går forbi os i garderoben i vuggestuen og efter hun er gået forbi siger Sienna "Hende der er kunstner, mor". "Nå, hvordan ved du det?" spørger jeg. "Det er fordi hun har rødt hår" 

Vi er på vej op af trappen til vores venner der bor på 3. sal, Sienna siger "Det kilder i min mave" 

Vi sidder og spiser frokost, og Sienna rækker mig hendes rugbrødsmad. Jeg tager en bid. Sienna siger "Det var godt, mor" 

Kommentarer

 1. Det er hyggelige med de sjove kommentarer <3

  Især den med rugbrødsmaden minder om flere situationer herhjemme, hvor min datter lige skal kalde mig lille skat eller lignende, hvor hun bytter rundt på vores roller.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes det er så morsomt. Og virkelig nogle ting som jeg gerne vil prøve at huske, så jeg prøver at skrive dem ned når de opstår... <3

   Slet

Send en kommentar

Populære indlæg