silkeblød


Vores kære lillesøster Silke kom til verden for lidt over 5 uger siden og vi er helt forgabte i det lille vidunder. Veerne kom helt af sig selv og fødslen var en drøm, set i forhold til storesøsterens ankomst til verden. Tiden flyver, ren kliche. Men jeg ville bare lige vende indenom her, og fortælle årsagen til min tavshed.

Der er så meget at følge op på, men hvis du følger mig på instagram, er du mere eller mindre opdateret, selvom jeg heller ikke er der så meget som før. Med tid kommer råd, eller hvad man nu siger. Lige nu er fokus bare hos de nære, hvilket vel nok er helt forståeligt, men jeg kan mærke, at lysten til at se lidt ud fra vores fire vægge også begynder at trække lidt.

Navnet
Vi blev først rigtig enige om hendes navn nogle dage efter hun var kommet. Der var ikke noget der lød rigtigt i vores ører, lige indtil at Silke bare var det eneste navn det kunne være. Selvom hun dog stadig går meget som "lillesøster" i vores daglige snak herhjemme. Silke, it is. Vores lille silkebløde lillesøster ♥Kommentarer

Populære indlæg