31

hejmagi.dk - @juliemakes - 31 år og fremtidsdrømme

31. Enogtredive. Det har efterladt mig lidt tom for ord, at fylde år, denne gang. 31! Tom for ord, men alligevel fuld af tanker. Og så gjorde jeg selvfølgelig det, at jeg prøvede at komme alle mine tanker ned i en liste. Således blev tankerne til ord.

Jeg synes egentlig jeg ser ret cool ud i midten på billedet herover. Lidt ala "jeg har styr på det her shit, men hvad laver jeg i den her gyngesofa.... Let's get on with this life".

I dag synes jeg ikke jeg ser så cool ud som den gang. Haha. Men jeg har stadig en følelse af, at jeg ikke er der hvor jeg gerne vil være. Ikke i fysisk tilstand altså, for jeg er glad og yderst taknemlig for det liv jeg har med min mand og vores to børn. Men sådan helt personligt, så har jeg brug for at udrette noget. 

Tankerne om at udrette noget kommer af flere årsager. Først og fremmest, så får jeg det altid sådan når jeg runder et nyt tal på papiret. Jeg laver ikke nytårsfortsæt, men omkring min fødselsdag, så bliver jeg altid lidt nostalgisk og kommer til at se på hvad jeg har udrettet, opnået, er kommet frem til, indtil nu.

Da jeg var omkring de 19-20 år og virkelig følte jeg havde hele livet foran mig, og følte at jeg havde styr på det hele, i forhold til min alder. Jeg var startet på studie, havde god selvtillid, gode venner, boede et fedt sted og så videre, da tænkte jeg ofte, når jeg var ude i nattelivet med mine veninder, at når man er 30, så har man styr på det hele, og man er gammel. Man har børn, et fedt job, man har det hele på det tidspunkt. Og man render ikke i byen mere. Det sidste var ret vigtigt. 

Jeg har ikke længere lyst til at rende i byen. Jeg har min familie og vil hellere se vores venner hjemme hos dem eller os, til noget lidt mere hyggeligt og ikke nødvendigvis man alkohol involveret. Men jeg kunne da gå i byen hvis jeg havde lyst. Jeg er ikke gammel. Jeg har stadig hele livet foran mig samtidig med at jeg står lige midt i det. Så det er lidt ambivalent for mig at fylde de år nu, som jeg før i tiden anså som, så var man gammel og havde styr på det hele.

For sandheden er jo, at jeg føler ikke jeg har styr på det hele. Jeg er 31 og jeg har stadig ikke fundet min vej i arbejdslivet. Jo jeg har haft voksenjobs og jeg har uddannelse. Men jeg har også været sygemeldt med stress. 

Når jeg kommer tilbage fra barsel har jeg reelt ikke noget at vende tilbage til, så er jeg uden arbejde. Ledig, Jobsøgende. Så er jeg det, som jeg ikke havde regnet med, da jeg så mig selv som 31 årig, da jeg var 20.

Så listen vi kom fra, den har nogle ret store punkter på sig. Den har også nogle små punkter, som andre måske ville se som ligegyldige. Men de små punkter er også nogle af de ting, som vil medføre øjebliks glæder, og dem må man ikke tage forgivet, de er med til at få langtidsglæden frem.

Så her får i mine drømme i listeformat, og tanken med min liste, er at jeg skal have begået eller påbegyndt alle de her punkter inden min næste fødselsdag. 31 ting er der på min liste.

 1. Starte en virksomhed
 2. Sy et par bukser, en kjole og en kimono til mig selv
 3. Lære at male akvarel
 4. Skrive en børnebog jeg selv har illustreret
 5. Lave en kollektion med 5 plakater med linoleumstryk
 6. Få 1000 følgere på instagram
 7. Tabe 10 kg
 8. Strikke en bluse til min veninde og en cardigan til min mand
 9. Lave en e-bog med nisser og feer
 10. Finde 5 stykker tøj i genbrug til mig selv og upcycle dem
 11. Lave og sende materiale om papirblomst workshops til 5 hovedbiblioteker
 12. Lave en surdej og holde den i live
 13. Hækle/strikke “vatrondeller”
 14. Lave bivoksomslag så vi kan komme af med stanniol
 15. Skrive 100 blogindlæg
 16. Lave en kunstvæg på Siennas værelse
 17. Lave en luftballon lampe til Silkes værelse
 18. Lave tre planteophæng i macramé
 19. Lave klar til og holde magisk værksted igen, når barsel er slut.
 20. Lave en webshop
 21. Meditere mindst 100 gange
 22. Dyrke yoga
 23. Få frugtbuske i haven, stikkelsbær og hindbær
 24. Lægge blomster i pres
 25. Lave mindst 3 blomsterkranse
 26. Besøge København, botanisk have og spise kage fra et lækkert sted
 27. Få et job
 28. Lave mit eget mønster på waldorf inspirerede dukker og sælge dem
 29. Lave mindst 3 strikkeopskrifter jeg kan sælge
 30. Lave mit eget tryk til t-shirts, til os alle fire
 31. Lave mindst 5 stykker hårpynt til mig selv
Bum. There you have it. Mine inderste drømme, min sårbarhed, mine mål. Mig, på et sølvfad.
Og lad mig så spørge. Hvad drømmer du om? ♥

Kommentarer

Populære indlæg