Bag om bloggen

Hej! og velkommen til

Jeg gætter du er landet på denne side, fordi du vil vide lidt mere om hvem jeg er og hvad jeg egentlig vil med den her blog... og det vil jeg gerne fortælle dig.

Jeg hedder Julie. Jeg elsker at strikke. Jeg elsker at bage. Jeg elsker at folde papir. Faktisk er der nok næsten ikke noget som forbindes med kreativitet som jeg ikke elsker.

Jeg er multikreativ, om man vil. Jeg deler motto med Pippi Langstrømpe: "det har jeg ikke prøvet før, det kan jeg sikkert godt finde ud af" og derfor kaster jeg mig ud i at lave alt muligt forskelligt med mine hænder og jeg bliver ved indtil jeg synes jeg er tilfreds med resultatet.

Jeg afholder ☆MAGISK VÆRKSTED☆ en gang om måneden, hjemme i min stue. Mit magiske værksted er et kreativt fællesskab og en workshop hvor jeg hver måned introducerer et kreativt tema, sørger for materialer og åbner min stue op for alle der kunne have lyst til at være med.
Du kan læse mere om værkstedet her og du kan også se hvornår den næste workshop finder sted (linket videresender dig til min Facebook side). Hvis du har lyst, kan du også se hvordan det første magiske værksted så ud, så tryk her. Hvis du bare gerne vil læse lidt mere om det magiske værksted, sådan helt generelt, så tryk her.


Du kan følge min blog via bloglovin her, Instagram her, Pinterest her og sidst men ikke mindst, Facebook her.

Hvis du har spørgsmål, idéer til et samarbejde eller måske vil høre om mulighederne for at booke et privat Magisk Værksted-arrangement hjemme hos dig eller i din virksomhed, er du velkommen til at sende mig en mail på enkreativkvinde (a) gmail.com


Hvis du efter at have læst alt det her, lige står og er kommet i kagehumør, så tryk her for at komme til min allerbedste chokoladecupcakes-opskrift eller måske du mere er til vafler, så tryk her.

Hej så længe...

Kommentarer

Populære indlæg