☆ MAGISK VÆRKSTED ☆

☆🍦 trommelhvirvel og konfetti..... BANG!

Velkommen til. Du er havnet lige her, fordi du synes det der MAGISK VÆRKSTED lyder spændende og gerne vil læse lidt mere om det. Det kan jeg godt forstå.

Det første først.

MAGISK VÆRKSTED er et kreativt fællesskab og en workshop. Én gang om måneden åbner jeg min stue op og introducerer et kreativt tema. Jeg sørger for materialer, let introduktion og inspiration samt snacks og drikkelse til at holde de søde tænder og kreative hjerner kørende. Du sørger for humør og lyst til at lære noget nyt.

Derfor har jeg startet et MAGISK VÆRKSTED
Simpelthen fordi, at jeg ikke kunne lade være. Jeg hører SÅ mange sige, at de ikke er kreative. Det passer simpelthen ikke, vi har det alle i os ♥
Nogen gange har man bare brug for et blive taget i hånden og hjulpet i gang, og det er her jeg kommer ind i billedet.
I mit værksted behøver du ikke have nogen forudsætninger for at deltage. Du behøver ikke have prøvet det før, det som er temaet for dagen. Jeg sørger for at der er de materialer du skal bruge, skabeloner og jeg giver dig introduktion. Hvis du bare har lyst til at gå i gang og se hvor det bærer hen, må du også gerne det. Det er bare ikke alle der bryder sig om at være på helt fri fod, når det er noget nyt.
På den her måde behøver du ikke købe en masse materialer ind og sætte dig ind i, til bunds, hvordan man gør et eller andet. På den her måde, kan du først afprøve om det er noget du synes er sjovt, før du investerer i et repertoire af materialer.

Ud af comfort zonen og ind i magien
Jeg ved at vi alle har det i sig, det kreative, og hvis vi tør træde ud af vores comfort zone vil du opleve at du faktisk godt kan. At du er kreativ. At du kan skabe noget med dine hænder. At du kan bruge din fantasi. At du bliver inspireret til at prøve dine egne idéer.
Måske vil du også opleve at der bliver rykket ved din selvtillid og dit selvværd og måske du finder din passion. Det kan jeg ikke love dig, for det handler også om, om du tør give slip og se hvor det bærer hen.

Det er min passion at inspirere og dele min kreativitet. Jeg har før hen undervist i bagning og smykkefremstilling igennem AOF og jeg blomstrer når du blomstrer. Jeg elsker at inspirere og jeg elsker at skabe med mine hænder.
Der er stort set ikke et kreativt felt, som jeg ikke synes er interessant og jeg har prøvet virkelig mange forskellige ting. Hvad jeg lige synes er interessant, skifter relativt ofte. Det eneste som sådan rigtigt har holdt ved, uden pause, er strik, origami og bagning. Mange ting prøver jeg af, arbejder mere eller mindre intenst med det i en periode - måske indtil jeg er tilfreds med min præstation inden for det, og så er der noget nyt der fanger min interesse, og så kommer jeg tilbage til det igen på et tidspunkt.
Derfor er det også et nyt tema hver måned.

Hvorfor MAGISK VÆRKSTED? Altså hvorfor det navn... Fordi der opstår noget helt magisk, nærmest en følelse, en stemning, når vi er kreative sammen. Vi er fælles om at blive inspirerede, om at skabe noget sammen og om hyggen.

Temaer som er på min liste til fremtidige værksteder
Origami
Papirblomster
Origami dyr
Kransebinding
Pompom'er
Broderi
Vægophæng med uld
Juleversion af papirblomster
Kalligraphi
Knyttede planteophæng
Strikkeintroduktion

Hvis du har en idé til et tema, som du godt kunne tænke dig at være med til, så tøv ikke med at foreslå det!

Du kan se mere på min facebookside, hvor tilmeldingen også foregår...


JEG HÅBER DU HAR LYST TIL AT VÆRE MED! ♥

Kommentarer

Populære indlæg